Salta al contenuto principale

Gulvafslibning hos gulvdoktor til billig afslibning priser

Gulvafslibning og afslibning af trappetrin udføres ofte i forbindelse med afslibning af trægulve. Ligesom ved slibning af trægulve kan trapper med trætrin afslibes og blive flotte som nye igen.

Hvad koster en gulvafslibning

Gulvafslibning er mere tidskrævende pr. m2 end en afslibning af parketgulve og plankegulve, og derfor udregnes prisen pr. trin og ikke pr. kvm. Der er forskellige metoder til trappeafslibning afhængig af trappetypen. Vi skelner almindeligvis mellem:

Indvendig trapper
Hovedtrapper
Udendørs trappe
Trapper behandlet med fernis.
Hvor udføres gulvafslibning?

Alle former trapper i træ kan afslibes. Den lille trappeforkant samt den horisontale trædeflade afslibes, og altså ikke Sidestykker, gelænder, gerichter og mellemstykker o.s.v.

Gulvafslibning og afslibning af trapper?

Invendige trapper er trapper i en typisk bolig, eksempelvis lejlighed eller villa. Hvor til gengæld en trappegang er betegnelsen for trapperne i en etageejendom. Trapper, der engang har været overfladebehandlet med fernis må renoveres med specialudstyr, maskiner og rekvisitter.

Gulvafslibning og afslibning af trapper

Afslibning af trapper laves med en lille pudsemaskine, og iøvrigt efter helt samme fremgangsmåde som ved gulvafslibning. Afslibningen foretages som ved en almindelig fuldslibning af gulve:

Grovslibning
Mellemslibning
Finslibning
Let slibning
Polering
Trætrapper afslibes 4 - 5 gange afhængig af overfladen. If you adored this article and you would such as to get even more info relating to AfhøVling Af Gulve Pris kindly visit the web page. Der startes med en grovslibning og det grove sandpapir, for at fjerne den oprindelige overflade. Herefter afslibes der med finere og finere korn, indtil finishen er i orden.

Støv og afslibning af trapper og trappetrin?

Afslibning af trappe støver lidt mere end en typisk afslibning af trægulve. Det skyldes at der bruges mindre maskiner, med minimal støvsuge kapacitet. Efter trappeslibningen støvsuges alle vandrette flader, hvorfor mængden af støv vil bære reduceret.

Bør en trappe overfladebehandles?

Umiddelbart efter trappeslibningen, må der behandles med en overfladebehandling. Her kan der vælges imellem olie, lak, lud eventuelt med hvidpigment. Hvid olie, hvid lud, og hvid lak er afholdte overfladeløsninger til enhver bolig. Gulvbehandlingen beskytter og skåner træet, og skaber en slidstærk overflade.

Hvad koster afslibning af trapper og gulvafslibning?

Prisen på afslibning af trapper og trappeslibning afhænger af trappens opbygning og størrelse samt hvilken overfladeløsning som vælges. Vi har altid billig afslibning af trapper og trappetrin samt kort ventetid.

Invia nuovo comento

Il contenuto di questo campo è privato e non verrà mostrato pubblicamente.