Salta al contenuto principale

HallieB Billiga Fotbollströjor Daisy

billiga fotbollströjorsäsongen med Jermaine Jones Olympique Marseille Barn fotbollströja som gör ett
Endast L.A. har erkänt färre mål än DCU, och den defensiva motståndskraften tjänade Black and Red Well i en 1-0 seger över Philadelphia. Billiga Fotbollströjor Åh, och Luis Silva fortsatte sina flitiga sätt med sin elfte säsongens säsong. Finns det ett sätt tillbaka till utställningen för Eddie Johnson? Det verkar inte som det.
Fredag ​​s triumf över Kansas City var lika stor en vinst som New England har spelat in den här säsongen med Jermaine Jones som gör ett tidigare misstag genom att lasha hem matchens vinnare. Revsna är nu nivå med SKC på poäng i östra konferensen.
Eliminering i CONCACAF Champions League i mitten av veckan följdes av debaclen mot galaxen. Allt är emellertid inte förlorat. Med tre av sina sista fyra regelbundna säsongsspel hemma har Red Bulls fortfarande en bra chans att göra slutspelet.
Crews femte raka hemvinning har tagit den till fjärde plats i öst. Nu kommer Fotbollströjor den svåraste delen: en tre-spelsvänggunga till New England, Philadelphia och New York innan du avslutar den ordinarie säsongen hemma till unionen. Om Crews förbättrade försvar fortsätter att hålla upp, kommer slutspelet att vara för Columbus.
Unionen ser ut som ett lag som löper ut ur gas efter 1-0-förlusten mot D.C. United. Nu med Sebastien Le Toux tvungen att avsluta lördagens nederlag med en höger fotledningsfördrivning Philadelphias oddsen att nå efterseasonen blir längre.
#

Answer this question or make your own

Il contenuto di questo campo è privato e non verrà mostrato pubblicamente.