Salta al contenuto principale

Faszfej Csányi Kálmán Lett Az Új Polgármester Pusztaszabolcson

Örülök, hogy megtalált bennünket a világ internetes hálóján, ahol megismerheti településünket. Bízunk abban, hogy honlapunk eléri célját, és megelégedésre látogatja, legyen akár turista, akár hegykői polgár. A helyi önkormányzat ellátja a törvényben meghatározott kötelező és az általa önként vállalt feladat- és hatásköröket. Az önkormányzat megalkotta azokat a helyi rendeleteket, amelyeket magasabb szintû jogszabályok elõírnak, s amelyek a mindennapi munkavégzéshez szükségesek.

Ügyfeleink kényelme érdekében az anyakönyvi okirattal igazolni kívánt adatok elektronikus anyakönyvben történő rögzítése, az anyakönyvi esemény és a kérelmező azonosításához szükséges adatok anyakonyv@ e-mail címre történő megküldésével is kérelmezhető annak érdekében, hogy a kivonat másolatok kiállítása a kérelmező lakó, vagy tartózkodási helye szerint legközelebb eső település képviselő-testület hivatalának anyakönyvvezetőjénél történhessen meg.

Valamint a Somogy Megyei Közgyűlés EU Integrációs Bizottságának elnöke voltam. Tagjaik nagyrészt a képviselő testület tagjai, de lehetnek tagjai nem képviselők is. Községünkben a 2010-es törvényi változások értelmében csökkent a képviselő-testület taglétszáma, így csak a pénzügyi bizottság működik állandó szervként. Kormos Margit - Elérhetőség: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük.

Motika Teréz - Elérhetőség: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Az faszfejek a közügyek intézése során kötelező és önként vállalt feladatokat lát el. A kötelező feladatok ellátásáról való gondoskodás minden önkormányzat kötelessége, nagyságától, teherbíró képességétől függetlenül. Reméljük, hogy a nálunk eltöltött idő kellemes kikapcsolódást és sok gyönyörű élményt fog jelenteni Önöknek.polgármesteri hivatal szolnok

A Kulcsi Kistérségi Egészségügyi Központnak köszönhetően érhető el az ügyeleti szolgáltatás és számos vizsgálat miatt sem kell Dunaújvárosig utaznia a helyi lakosoknak. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), postán (6440 Jánoshalma, Béke tér one.) vagy személyesen (Jánoshalma Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal titkárság) az Önkormányzathoz.

Answer this question or make your own

Il contenuto di questo campo è privato e non verrà mostrato pubblicamente.